Recensies

recensie leefstijlcoach

“In drie maanden de juiste weg te vinden naar een gezonde leefstijl!”

“Casper heeft mij geholpen om in drie maanden de juiste weg te vinden naar een gezonde leefstijl! Van overgewicht en verstokte roker, naar een fitte gast die zin heeft om veel te bewegen. Fijn om een coach te hebben die je uitdaagt, maar zodanig dat je wel de lol ervan blijft inzien. Fit zijn is namelijk fijn!”

– Quirijn

recensie leefstijlcoach

“Je bent me aan het klaarzetten voor de rest van een gezond en energiek leven”

“Tijdens onze intake ging je mij vertragen. Wat goed klonk, maar niet paste bij mijn gewoontes toentertijd. Eigenlijk had ik momenten van rap in vorm proberen te komen, die ik later weer compenseerde. Ik had een doel voor ogen – die als je ‘m lomp aanpakt – in een maand haalt. Niet effectief, niet gezond. ‘Voor jouw doel trekken we een half jaar uit’, zei je. We zijn nu bijna drie maanden verder en ik ben enorm blij met die vertraging. Eindelijk krijg ik de kans om de goede gewoontes die je me stuk voor stuk aanleert tussen m’n oren te krijgen en met aandacht uit te voeren. Je bent me aan het klaarzetten voor de rest van een gezond en energiek leven. En ondertussen ben ik ook nog mijn doel aan het behalen.”

– Brigitte

recensie leefstijlcoach

“Door duidelijke doelen te stellen en veel met sport bezig te zijn is het ons gelukt”

“Stoppen met roken en weer fit worden door te sporten. Alleen was het me niet gelukt, maar met de begeleiding van Casper hebben we het gedaan. Samen met een vriend zijn we drie maanden onder handen genomen. We hebben doelen gesteld, en een basisfitheid getest. Door duidelijke doelen te stellen en veel met sport bezig te zijn is het ons gelukt. Het was vaak afzien, maar drillmaster Casper heeft ons er doorheen gesleurd. Hard zweten en veel gelachen. Het is voor iedereen die wil stoppen met roken en die weer fit wil worden aan te raden!”

– Berend

recensie leefstijlverbeteraar leefstijl coach

“Het fijne aan zijn begeleiding is dat je tools leert op meerdere vlakken “

Na een lange revalidatie van een blessure, wilde ik m’n levensstijl weer terug brengen naar mijn normale sportieve leven. Hiernaast wilde ik graag aan mijn eetgedrag werken. Casper heeft door de juiste begeleiding mij gemotiveerd de juiste keuzes te maken in dit proces. Het fijne aan zijn begeleiding is dat je tools leert om op meerdere vlakken jezelf andere routines aan te leren. Zowel met voeding als beweging. Hierbij is afvallen een (fijne) bijzaak”

– Floris

Afspraak plannen?