Over mij

Casper Keers

De Leefstijlverbeteraar

Casper Keers Personal Trainer

Al jaren ben ik fanatiek in allerlei sporten, collega’s en vrienden moeten het vaak ontgelden. Ik zal je tot vervelens toe vragen om mee te gaan sporten. Wanneer je rookt, zal ik je eindeloos blijven vermoeien met mijn gedachtes over deze hobby (verslaving/gewoonte/uitweg of hoe je het noemen wilt).

Als verpleegkundige kom ik veel mensen tegen in het ziekenhuis die ziek zijn geworden door een ongezonde en verkeerde leefstijl. Door veel te bewegen, goede voeding en minder stress, wordt de kans op ziektes aanzienlijk verkleind. Dat heeft mij aan het denken gezet en daar komt mijn missie voor De Leefstijlverbeteraar uit voort.

Preventieve gezondheidszorg: voorkom dat je ziek wordt door een gezonde leefstijl.

Sporten is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven, niet één sport, maar het liefst allemaal tegelijk. Mountainbiken, zwemmen, windsurfen, de sportschool in, ík ben erbij. Begin 2018 heb ik de opleiding (https://miloeducation.com/) voor personal trainer gevolgd en met succes afgerond. Mijn kennis gebruik ik nu twee dagen per week in de sportschool en bij de begeleiding van mensen naar nieuwe gewoontes zoals; sporten en goede voeding. Het resultaat is positieve energie, goed herstellen en preventie.

Vier jaar werk ik nu als leefstijlverbeteraar en begeleid ik mensen die sterker willen worden en zich fitter willen voelen. Afvallen is vaak een bijkomend resultaat en niet het doel op zich. Meestal leren mensen ongezonde gewoontes aan die onbalans veroorzaken. Ik ondersteun op een ongedwongen manier en bied inzichten die je een leven lang kunt blijven toepassen.

  • 2020 EHBO incl sportmodule en AED
  • 2019 MILO Education – European Certified – Advanced Personal Trainer
  • 2018 Holland Fit Leefstijladviseur
    Waaronder meerdere cursussen gesprekstechnieken
  • 2012 HBO-Verpleegkundige